login   Login    |    Want to order online? Get your account here!
LEADER IN SMART ANTIMICROBIAL COATINGS
De Lenferink Groep is een samenwerking aangegaan met de firma Inducoat. Inducoat is een bedrijf die zich net als de Lenferink Groep baseerd op feiten en niet op prachtige verhalen. Voordat de samenwerking van start is gegaan zijn de tesresultaten bij diverse laboratoria, in binnen- en buitenland, bestudeerd. Daarbij is tevens een onafhankelijk testinstituut betrokken.

Lenferink kiest voor Inducoat

Inmiddels zijn de eerste projecten uitgevoerd, waarbij Lenferink zelf test resultaten heeft laten uitvoeren die inmiddels beschikbaar zijn. Daarbij is aangetoond dat op de wanden die zijn behandeld met een materiaal die de bacterie geen kans geeft, geen vervuiling is aangetroffen. Wanden die voor de test zijn behandeld met een traditioneel materiaal gaven al na 3 maanden ernstige vervuiling weer. Met andere woorden het is geen theorie maar werkelijkheid.

Over Lenferink

Lenferink is een toonaangevende partner in Noord-Oost Nederland. Innovatie is een speerpunt. Door voortdurend te investeren in nieuwe technieken, milieu en veiligheid houdt Lenferink voorsprong op de concurrentie. En daar profiteert de klant van mee, want deze bespaart hiermee. Diverse certificaten garanderen dat alle werkzaamheden volgens een projectgerichte kwaliteitszorg (milieu en veiligheid) worden uitgevoerd. Het resultaat: een efficiente en moderne totaalaanpak door een organisatie die klaar blijft voor de toekomst. Lenferink is een bedrijf, waar scholing en ontwikkeling centraal staan. Een totaalaanpak die geld oplevert, in plaats van geld kost.