login   Login    |    Want to order online? Get your account here!
LEADER IN SMART ANTIMICROBIAL COATINGS
De weg naar desinfectie met chemicaliŽn is doodlopend. Resistentie haalt iedere oplossing in. De natuur biedt haar eigen oplossing. Door het toevoegen van kolonievormende eenheden van sporen 'goede' bacteriŽn aan een reinigingsmiddel, wordt de ontwikkeling van pathogene (gevaarlijke) bacteriŽn sterk geremd.  DŠt is de bewezen technologie achter BactiClean. DŠt is pas echt smart.

BactiClean

Beschrijving

De ziekenhuisbacterie MRSA is niet meer beperkt tot het ziekenhuis. In bijvoorbeeld sportscholen en sauna's kunnen mensen vreemde vreemde steenpuisten krijgen, als gevolg van de aanwezigheid pathogene bacteriŽn (denk aan de doucheruimte!). Het artikel uit het NRC Handelsblad van 13-11-07 geeft een duidelijk waarschuwing. BactiClean heeft een handvat voor de preventie. Regulier reinigen, met een natuurproduct.

Inducoat heeft als enige verffabrikant het exclusieve recht om haar DrieStappenPlan te vervolmaken met dit product - hetwelk ook gebruikt wordt door onder meer de Deutsche Bahn (alle treinen!). De natuurlijke grondstof is een zeer effectieve en milieuvriendelijke tegenhanger van chemische schoonmaakproducten. In het Ziekenhuis van Lokeren werd het MRSA-bacterie met maar liefst 80% gereduceerd (zie hieronder de bewerking van het krantenartikel - TC Tubantia, juli 2007).

Productinformatie

Product Data Sheet

Inducoat DrieStappenPlan

Aankoop

Wilt u Inducoat BactiClean aanschaffen? Er is altijd een groothandel bij u in de buurt.

Waar te koop